ELS AVIS ENS VISITEN

El proppassat divendres, dia 23, vam donar el tret de sortida a la primera UDI de 2n ESO que porta per títol: DEL XARLESTON A LA INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL. En aquesta unitat didáctica, els alumnes investiguen i descobreixen els avenços científics, els successos històrics més rellevants i les principals personalitats lingüístiques i literàries del període 1920-2020. A partir dels resultats obtinguts, elaboren exposicions orals per als alumnes de 1r ESO, infografies i jocs diversos per a una gimcana que tindrà lloc a finals de novembre.  Com veieu, és una tasca transversal i molt rica que ens permet viatjar en el temps i comprovar que allò inherent a l’ésser humà és la seva necessitat de canvi i progrés continu. 

L’activitat inicial d’aquesta unitat va ser d’allò més profitosa i interessant: els avis i àvies  d’alguns alumnes van venir a l’institut i ens van il·lustrar amb les seves paraules i amb objectes que van portar com era la seva época, com estudiaven, a què jugaven, com es relacionaven entre ells…Va ser un matí emocionant en què vam unir l’impuls de la joventut amb la saviesa i experiència dels més grans i vam constatar que, malgrat el pas del temps, els anhels i els desitjos de les persones són, si fa no fa, sempre els mateixos. 

Categories: Sin categoría