Confina’t en salut

LA POR
és una de les emocions bàsiques i una reacció normal + saludable davant situacions desconegudes i amenaçadores com la que estem vivint perquè… ens ajuda a mantenir-nos alerta, a prendre les mesures necessàries per minimitzar riscos i, per tant, a sobreviure!

CONFINAMENT
davant una situació de confinament podem sentir: soledat, incertesa, ira, tristor, avorriment, angoixa o estrès … Però podem aprendre a viure-ho amb calma, intel·ligència i bona disposició pel nostre benestar i pel conjunt de la població.

A continuació hi trobareu uns quants consells que us hem preparat i us poden ajudar!page2image3522475856La guia per evitar que les emocions siguin un problema viral afegit!

Bodybuilding Motivation – Become a Legend geneza pharmacueticals arnold schwarzenegger returns to bodybuilding as magazine editor
Categories: News