Visual art confinat

Des de l’àrea d’Educació Visual i Plàstica i al llarg d’aquest confinament, entre d’altres activitats, ens hem proposat conèixer diferents obres d’art que s’han creat al llarg de la història de la humanitat.

Així, endinsant-nos en diferents vessants del fet artístic que van des de la pintura al cinema, passant pel cartellisme i arribant a l’arquitectura, no hem pogut resistir la temptació d’imitar algunes d’aquestes obres que tant ens han agradat.

Mireu com els i les nostres alumnes, joves artistes ja, han interpretat les obres de consagrats pintors, escultors, directors de cinema o dissenyadors de cartells. Com ho hem fet?

L’alumnat escollia lliurement una obra, bé perquè els agradés l’autor, el que representa l’obra, o bé perquè es veiessin amb cor d’imitar el seu contingut: només faltava posar mans a l’obra.

No us penseu que ha estat senzill, sovint ha estat una tasca duta a terme a nivell familiar, ja que era imprescindible la participació de més d’un personatge i, d’aquesta manera, han acabat enredant al germà i a la mare, la jaqueta que era la més adequada era la del pare…

Evidentment, per a la confecció de l’atrezzo tampoc s’ha pogut anar massa lluny, i és que en temps de confinament cal treure el màxim profit del que es troba per casa.

No sempre s’ha estat rigorós en la imitació, la qual cosa, sovint, ha fet més divertida la interpretació de l’original.

Us animem a fer un vídeo-recorregut pel nostre modest museu virtual, on presentem una petita mostra de les imitacions que ha fet l’alumnat de primer d’ESO, en un format que us permetrà apreciar les semblances amb l’obra original.

Categories: News