Montsuar News 3: Activitats i sortides

Benvolguda família,

El proppassat 13 d’octubre, el Consell Escolar va aprovar la programació d’activitats i sortides per al curs 2022-2023. L’oferta de viatges lúdics i culturals és realment important a tots els nivells, amb sortides a final de curs a 1r (Pirineu d’Osca), 2n (Empordà) i 3r (País Basc) però amb viatges a l’estranger a partir de 4t (Itàlia) i a 1r i 2n de batxillerat (Londres). També tindrem una nova sortida al Sud de França per a l’alumnat de francès i continuem anant a Gàmbia amb la col·laboració d’Alpicat Solidari. A tot això cal sumar els intercanvis a Letònia (3r d’ESO), Alemanya/Itàlia (4t d’ESO) i Finlàndia (1r de batxillerat) més les diverses estades de long term gràcies al projecte Erasmus. Realment espectacular!

La resta de sortides engloben activitats de tot tipus que ja us van explicar els tutors i les tutores a l’Assemblea de famílies. A cada nivell es procura que hi hagi algun taller o xerrada, obres teatrals, audicions didàctiques, visites a museus i exposicions, sortides a la natura, concursos i xerrades/conferències diverses. 

La llista seria interminable i a les sortides/activitats ja consolidades (Seu Vella, Caixaforum, Auditori, Agramunt, Sorigué, Boulder, Tibidabo, Teatre de l’Escorxador, Museu de Matemàtiques, La Mitjana i Rufea, l’Horta, Club Natació, Penelles, Saló de l’Ensenyament, Cosmocaixa o PortAventura) hi hem de sumar noves activitats com la visita a la Sagrada Família i al Museu d’Història, més senderisme a tota l’ESO (Sant Llorenç, Congost de Mu, Àger…), Guimerà, Pujalt, Flix i Ascó i un llarg etc. 

Finalment, també cal tenir en compte els actes propis del centre com el Festival de Nadal, el Dia de la Pau, la Fira d’experiències, el Concurs d’Oratòria, Sant Jordi, el Dia Mundial del Medi ambient i els comiats de final d’etapa d’ESO i batxillerat. Un gran esforç que pensem que paga la pena i que repercutirà molt positivament en l’aprenentatge i el creixement personal dels vostres fills i filles.

Fins aviat!

Categories: Sin categoría