Benvolguda família,

Donat que s’atansen les dates en les quals haureu d’escollir el centre on els vostres fills cursaran l’ESO, hem cregut convenient convocar una reunió per poder-vos informar del nostre projecte educatiu, de la nostra línia pedagògica i de qüestions de funcionament del nostre centre. A més, evidentment, d’intentar respondre a qualsevol tipus d’inquietud que pugueu tenir.

Per tant, ens plau convidar-vos a les jornades de portes obertes que seran la presentació del nostre centre a l’alumnat i les famílies. Malauradament, enguany es tractarà d’unes jornades diferents que, degut a la pandèmia de la Covid, haurem de fer en petits grups i mantenint unes condicions higièniques i de seguretat sanitària adequades. 

Es realitzaran en dos dies diferents, el dimecres 3 de març i el dijous 11 de març, i a dues hores diferents a les 19 hores i 20.15 hores. Podreu escollir quan us va millor. Aquests grups seran d’un màxim de 10 persones i tan sols podrà venir un membre de cada família. En cada sessió es faran 3 subgrups de 10 persones. Per tant a cada sessió només podran apuntar-se 30 persones. Escolliu aquella sessióque s’ajusti millor a les vostres possibilitats al següent formulari. Us demanem que escriviu el nom del vostre fill/a i el centre de procedència al fer la demanda:  

Formulari Portes Obertes INS Manuel de Montsuar

Si us resulta impossible venir a les jornades us oferim consultar la informació del nostre centre a la nostra pàgina web:   http://www.wp.insmontsuar.cat/

I també podeu visionar virtualment la jornada de portes obertes del curs passat:

https://drive.google.com/file/d/1wX4Tq1q-bN6gQzjCF30ViO1ChSqexvEL/view

Amb el repte i la il·lusió de poder presentar-vos el nostre Projecte Educatiu, rebeu una cordial salutació,

L’EQUIP DIRECTIU DE L’INSTITUT

Lleida, 28 de gener del 2021