FEM ATLETISME, A LES BASSES D’ALPICAT

El divendres dia 9 d’octubre els alumnes de segon d’ESO van anar a les basses d’Alpicat a fer atletisme.

Els nois i noies van arribar al centre com de costum a les vuit en punt i des de allí van sortir caminant cap a les basses. El trajecte va durar 1 hora i 30 minuts aproximadament.

A l’arribar van tindre una hora per esmorzar. Després d’esmorzar van anar a les pistes d’atletisme per fer una gimcana esportiva. Hi havia 5 monitors, un en cada parada que els explicava que havien de fer a cada prova.

La primera prova va ser de salt de tanques. El monitor els va anar dient el que havien que fer i juntament amb 3 persones més havien d’anar saltant les tanques que hi havia a la pista.

La següent prova era de relleus. La monitora feia els grups i havien de fer una cursa fins arribar a la meta. La tercera prova era de llançament, consistia en llançar unes pilotes de dos i tres quilos i intentar arribar el més lluny possible. La penúltima prova era de curses, s’havia de posar una persona a cada carrer de la pista i quan el monitor digués “ja” començar a córrer. I l’última prova era de salt, havien de saltar el més alt possible i caure en un matalàs.

Després de fer aquestes activitats van fer un dibuix del parc on es trobaven i acte seguit va arribar l’autobús, tots els nois i noies van pujar, es van dirigir cap a l’institutí on es va donar per acabada l’excursió.

Periodistes d’Ull Crític:

Sadrac Makiese, Sofia Feliu i David Anghel (2n ESO)

Categories: Sin categoría