GUARDÓ LITERARI A L’INSTITUT MANUEL DE MONTSUAR

L’alumna Paola Monfort Gràcia ha estat guardonada amb el 2n premi del V Concurso de Relatos Cortos que organitza el Departament de Filologia Clàssica, Hispànica i Francesa de la Universitat de Lleida. El lliurament tindrà lloc el proper mes de novembre a l’edifici del Rectorat de la UdL.

El tema del relat, escrit en castellà, havia de tenir com a motiu temàtic el MAR, atès que enguany aquest premi s’inscrivia en la celebració del V centenari de la primera circumnavegació protagonitzada per Magallanes i Elcano.

Des de l’Antiguitat, el mar ha estat considerat un lloc de terror, però també un espai per a l’aventura i els somnis. La Paola va escriure un relat fascinant i ple de misteri titulat “Carne de gaviota” que palesa molt bé aquesta dualitat del tema proposat. El pseudònim, obligatori per a presentar-se, que va utilizar la nostra alumna és Rita Montfluix.

Des d’aquestes línies felicitem la nostra autora i li desitgem molts més èxits literaris.  

Paola Monfort i Mª José Clúa, autora del relat i i professora de Llengua i literatura castellana.

Categories: News, Sin categoría