Aturada, COVID-19, Inici del desconfinament.

Tot just el dia 13 de març vam haver d’aturar l’activitat lectiva a les aules de l’institut, alumnes, profes, famílies … ens vam quedar impactats per tot el que passava i venia.

L’estat de xoc en què vam entrar, encara dura, i tant! Qui més qui menys seguim espantats, alarmats, enfadats … però de seguida que vam poder, ens vam sobreposar i vam seguir en la mesura del possible les «nostres tasques» tant des del rol de Professor, com d’Alumne, com de Família.

Durant les dues primeres setmanes «d’aturada» l’alumnat de 2n ESO va FER-SE PREGUNTES, i va BUSCAR RESPOSTES sobre el CoronaVirus i la COVID19. La reclusió a casa, sense possibilitat de sortir al carrer, va comportar la REFLEXIÓ PERSONAL i COL·LECTIVA…

Han anat passant les setmanes, ja comencem la 7a!, i per fi sembla que els i les més joves de casa podran començar a sortir al carrer per passejar, exercitar-se i oxigenar-se una mica. No és gran cosa, molt menys del què voldríem… però així és de moment.

Per celebrar-ho volem COMPARTIR amb la Comunitat educativa montsuarina, la FEINA TAN BEN FETA que han fet un bon nombre d’alumnes. L’han feta des de casa, de forma AUTÒNOMA, seguint tan sols les orientacions inicials i posant en pràctica les habilitats que tan intentem desenvolupar en el nostre alumnat.

Com a profes, n’estem MOLT SATISFETS, és per això que us encoratgem A TOTS I A TOTES a seguir estant al corrent de l’actualitat, del vostre entorn, A SER PROTAGONISTES del vostre temps i aportar tot allò que pugueu per contribuir A LA MILLORA DE LES PERSONES I A LA CURA DEL PLANETA.

A continuació, podeu GAUDIR I APRENDRE amb la feina feta per l’alumnat de 2n ESO :

Categories: News