Montsuar News 2: Som Institut Ambaixador del Parlament Europeu!

Benvolguda família,
Aquest curs 2022/23 som un dels centres escollits en el programa d’Escoles Ambaixadores del Parlament Europeu. Aquest programa educatiu té com a objectiu estimular el coneixement d’Europa i la democràcia parlamentària europea entre els joves: què significa la Unió en la vida quotidiana dels joves i les joves com a ciutadans europeus actius. 

Les Escoles Ambaixadores reuneixen professorat i alumnat per realitzar un seguit d’activitats que donin a conèixer la tasca del Parlament Europeu. A l’Ins Montsuar aquestes activitats es veuran concretades en activitats realitzades al llarg del curs en diverses matèries amb l’alumnat de 3r d’ESO, la difusió de les activitats del projecte en un Blog i un Infopoint (punt d’informació europea al passadís blau) i, finalment, la celebració del Dia d’Europa el 9 de maig del 2023. 

Fins ara, hem realitzat un seguit de formacions: el 29 i 30 de setembre vam assistir a una trobada de totes les escoles ambaixadores a Madrid, i el dia 10 d’octubre ens vam trobar les escoles ambaixadores de l’àmbit territorial català. 

Fins aviat!
­
­­
Categories: Sin categoría