Projecte Erasmus+ 2021/27

“El proyecto “Pla Erasmus de l’INS Manuel de Montsuar” está cofinanciado por el programa Erasmus+ de la Unión Europea. El contenido de comunicación es responsabilidad exclusiva del INS Manuel de Montsuar y ni la Comisión Europea, ni el Servicio Español para la Internacionalización de la Educación (SEPIE) son responsables del uso que pueda hacerse de la información aquí difundida.”

Aquest és un projecte que neix amb il·lusió després d’una dilatada i exitosa experiència del nostre centre participant en beques de mobilitat atorgades pel SEPIE. És precisament aquesta continuïtat ininterrompuda en l’obtenció de beques a nivell Europeu la que ens ha motivat a aconseguir una Acreditació Erasmus amb una durada de 7 anys

Es tracta d’una espècie de carnet de soci amb el que el Sepie financia el nostre institut per tal de poder realitzar projectes amb l’alumnat i participar en mobilitats per Europa des del curs 2021 fins el 2027. Els avantatges que ofereix són diversos: un finançament estable, innumerables oportunitats de creixement per a l’alumnat i els docents del centre i una inversió de futur. Gràcies a l’obtenció d’aquesta beca, el nostre institut es podrà centrar en objectius a llarg plaç i d’aquesta manera aconseguirem implementar una estratègia pròpia de centre per tal de millorar la qualitat en l’aprenentatge i garantir experiències europees pel nostre alumnat. 

El nostre projecte està fonamentat en 3 grans eixos: el medi ambient, el servei comunitari i la millora de les noves tecnologies (STEM). A més, aquests eixos tenen com a llengua vehicular l’anglès i l’alemany. Així doncs, es tracta de realitzar projectes interdisciplinaris destinats a millorar qualitativament les competències dels participants i a més empoderar-los a descobrir,  experimentar i imitar bones pràctiques que esdevindran un aprenentatge per la vida dels nostres alumnes tant a nivell acadèmic com personal. El docents del centre i el nostre alumnat es podrà beneficiar d’aquesta beca durant 7 anys, participant activament en projectes que implicaran l’intercanvi amb altres països de la comunitat Europea. 

En el següent enllaç trobareu els erasnews, notícies sobre el nostre Projecte Erasmus+.