Projecte Erasmus+ 2021/27

Aquest és un projecte que neix amb il·lusió després d’una dilatada i exitosa experiència del nostre centre participant en beques de mobilitat atorgades pel SEPIE. És precisament aquesta continuïtat ininterrompuda en l’obtenció de beques a nivell Europeu la que ens ha motivat a aconseguir una Acreditació Erasmus amb una durada de 7 anys

Es tracta d’una espècie de carnet de soci amb el que el Sepie financia el nostre institut per tal de poder realitzar projectes amb l’alumnat i participar en mobilitats per Europa des del curs 2021 fins el 2027. Els avantatges que ofereix són diversos: un finançament estable, innumerables oportunitats de creixement per a l’alumnat i els docents del centre i una inversió de futur. Gràcies a l’obtenció d’aquesta beca, el nostre institut es podrà centrar en objectius a llarg plaç i d’aquesta manera aconseguirem implementar una estratègia pròpia de centre per tal de millorar la qualitat en l’aprenentatge i garantir experiències europees pel nostre alumnat. 

El nostre projecte està fonamentat en 3 grans eixos: el medi ambient, el servei comunitari i la millora de les noves tecnologies (STEM). A més, aquests eixos tenen com a llengua vehicular l’anglès i l’alemany. Així doncs, es tracta de realitzar projectes interdisciplinaris destinats a millorar qualitativament les competències dels participants i a més empoderar-los a descobrir,  experimentar i imitar bones pràctiques que esdevindran un aprenentatge per la vida dels nostres alumnes tant a nivell acadèmic com personal. El docents del centre i el nostre alumnat es podrà beneficiar d’aquesta beca durant 7 anys, participant activament en projectes que implicaran l’intercanvi amb altres països de la comunitat Europea.